Onze diensten

Verhuur

Drenth Graderverhuur Grondverzet is gespecialiseerd in de verhuur van graders. Van groot tot heel kleine kunnen wij voor u elke oppervlakte profileren. Alle graders zijn uitgerust met de nieuwste technieken en gemakken die het profileren snel en nauwkeurig maken. Naast graders verhuren wij ook ander materieel. Onder de tab verhuur kunt u zien wat wij nog meer te bieden hebben.

Profileren met 3D modellen

Sinds onze sprong in het duister in 2004 met GPS besturing op graders, hebben wij sindsdien veel ervaring opgedaan. Thans zijn onze graders uitgerust met de nieuwste systemen die het profileren met GPS er eenvoudig maakt en zeer nauwkeurig is. De tolerantie van 1 cm in hoogte kunnen wij bewerkstelligen. Indien uw ervaring met GPS nog niet aanwezig is kunnen wij u adviseren en bijstaan om het werk soepel te laten verlopen. Het werken met GPS besturing heeft als voordeel dat er kostenbesparing optreed ten aanzien van uitzetkosten en dat het faalkosten reduseerd.

Wegverbreding

Onze grootste graders zijn in staat om cunetten langs een bestaande weg uit te ploegen. Met onze verbredingsmachine kunnen wij zand en puin of zelfs asfalt verwerking in de sleuf langs de weg. Het aanbrengen van een verbreding met deze machines is snel en efficiënt. Wij kunnen u adviseren in werkplannen en volgorde van uitvoering vanwege onze vele ervaring en kennis.

Het nieuwste product dat wij kunnen verwerken met de verbredingsmachine is open bermbeton ofwel Bermcrete. Deze constructie is een goed en snel alternatief voor grasbetonblokken. Op onze site kunt u meer informatie vinden. Mocht u verder nog vragen hebben staan wij u graag te woord.

Onderaanneming

Door onze ervaring en kennis met het daarbij behorende materieel zijn wij in staat om werken uit te voeren van het verwerken van zand tot het afwerken van de puinfundering. Inclusief het verdichten van het funderingsmateriaal.

Daarnaast kunnen wij bermen afwerken, inzaaien. Transport van materiaal, toevoegen van water, alles wat nodig is om te komen tot een kwalitatief goed eindresultaat kunnen wij aanbieden. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.